Return to Website

Carte de oaspeti Pensiunea Poiana de vis

Semneaza in Cartea de Oaspeti!

  First
  Prev
  Posteaza
  www.poianadevis.ro
Next  
Last  
Viewing Page 1 of 2 (Total Entries: 11)

-----
August 2nd 2015
10:01:57 AM
Nume  

Ken

Comentariu  


   

-----
May 2nd 2015
06:07:10 PM
Nume  

Annick

Locatia  

Belgium

Comentariu  

Very nice room in this beautiful house. Very friendly welcome from all the family. Excellent breakfast. A peaceful place. I would like to come back.

   

-----
January 9th 2014
02:18:50 AM
Nume  

ANNA RUSU

Locatia  

CLUJ-NAPOCA

Comentariu  

Am petrecut sfarsitul de an 2013 si inceputul anului 2014 la \" POIANA DE VIS\", din 29.12.2013-03.01.2014 si am avut un REVELION de vis. O saptamana in poiana de vis.
Gazdele au fost deosebit de primitoare si de dragute. Ne-am simtit ca la noi acasa : mancarea foarte buna, ambientul foarte placut, etc.
Imi doresc sa mai merg la \'\' Poiana de vis\".

Multumesc.

   

-----
August 8th 2013
12:34:22 PM
Nume  

Cristina Craciun

Locatia  

Bucuresti

Comentariu  

Am avut cea mai placuta surpriza! Pensiunea este pozitionata minunat la marginea padurii, iar de pe terasa se vede poiana din spatele casei (care e intr-adevar de vis, asa *** ii zice si numele pensiunii).
Camerele sunt impecabile si de bun gust, iar proprietarii sunt foarte amabili si atenti, lasand totusi oaspetilor toata intimitatea de care au nevoie.
Mancarea e in linie cu toate asteptarile pe care le avem de la Bucovina. In plus, ca optiune, aveti un restaurant foarte bun la cateva minute de mers pe jos de la pensiune.
E un loc in care merita sa revii!

Email Email    

-----
May 9th 2013
12:18:35 AM
Nume  

Przemek

Locatia  

Rakszawa, Poland

Comentariu  

Best guesthouse in Bucovina
Greetings from Poland

Email Email    

-----
August 12th 2012
02:01:51 PM
Nume  

Bianca Rubica

Locatia  

Galati

Comentariu  

Acest loc este cu adevarat de vis!! Cand am ajuns acolo m-am simtit cuprinsa de fericire! Mancarea fiind extraordinara si tot ce se poate mai bun !
Fiind Craciunul am fost colindati de multe ori dar e meritat ! Locatia era superba chiar dca era iarna si tot ce am putut vedea era zapada !! void(0);

   

-----
August 8th 2011
12:24:27 PM
Nume  

Nicoleta Rizea

Locatia  

Ploiesti

Comentariu  

Suntem in a patra locatie a concediului nostru. Am ajuns in sfarsit, ca prin vis, intr-o poiana cu adevarat de vis! Mai mult, suntem in paradis. Asta datorita sansei pe care ne-au oferit-o Mirela si Sorin, stapanii visului din aceasta poiana! Le multumim noi, iar cei ce vor ajunge aici le vor multumi la randul lor! Este un vis!

Email Email    

-----
July 17th 2011
07:24:07 AM
Nume  

Lilioara Popescu

Locatia  

Vicovu de Jos, Suceava

Comentariu  

Dupa multa vreme ... v-am regasit aici. Chiar daca „vacanta” mea petrecuta la voi nu a fost tocmai o vacanta, m-am simtit bine si mi-ar placea sa va revad candva. Salutari tuturor si mult succes pe mai departe!

Email Email    

-----
April 27th 2011
01:20:58 AM
Nume  

Cati&Dana&Laura&Delia&Co

Locatia  

Bucuresti

Comentariu  

Cand am hotarat sa plecam in Bucovina de Paste o intreaga ceata de 13 adulti plus copiii, stiam ca in aceasta zona a tarii vom (re)gasi spiritul traditional al acestei sarbatori, insa la pensiunea Poiana de Vis gazdele (Sorin, Mirela, Iulian) au facut ca aceasta sarbatoare sa fie cu adevarat cinstita. Totul este perfect la aceasta pensiune : locatia, curatenia, mancarea si nu in ultimul rand , gazdele calde, deschise, primitoare, care fac totul sa te simti bine, cu un bun simt si modestie rar intalnite.
Desi am fost multi adulti si copii, nu am asteptat niciodata pentru nimic, totul se face rapid, ca si *** ar fi fost o armata de oameni...

Multumim Sorin, Mirela, Iulian, faceti cinste numelui de bucovinean!

Email Email    

-----
February 27th 2011
04:52:45 AM
Nume  

Carola si Catalin Stanciu

Locatia  

Brasov

Comentariu  

Ne-am cazat la Poiana de vis intr-un tur de 7 zile in Bucovina. Initial cu gandul ca vom sta in Sucevita doar 3 zile. Pensiunea curata, gazdele, Sorin si Mirela, oameni minunati calzi si ospitalieri, peisajul de VIS, toate, ne-au facut sa ne modificam planurile. Astfel ca, 3 zile s-au facut 5 si punctul de plecare al turului nostru a devenit Poiana de vis.
Camerele sunt lucrate cu mestesug (Sorin e un om gospodar), mireasma florilor, Soarele ne-au bucurat clipele petrecute aici. Si linistea... Ne-am reincarcat bateriile la maxim.
Ce nu ne-a placut: am plecat cu 2-3 kilograme in plus!! :)) Nu poti rezista bucatariei Mirelei. Este imposibil! Mancarea traditionala, din prea belsug si pur si simplu nu poti lasa ceva in farfurie!
Nota 10+! Ne vom reantoarce cu mult drag!

Email Email    

-----


  First
  Prev
  Posteaza
  www.poianadevis.ro
Next  
Last  
Viewing Page 1 of 2 (Total Entries: 11)


Powered by Bravenet