Return to Website

Politics and Human Rights Forum

Welcome to the Forums.

You are invited to express your ideas and points of view by opening a new forum or just

by replying to an old one.

Just avoid fanatism, insults and themes not related to the website.

Maximiliano Herrera  -The Editor

Politics and Human Rights Forum
Start a New Topic 
Author
Comment
Wikileaks-dokument visar att Carl Bildt är informatör åt USA

Wikileaks-dokument visar att Carl Bildt är informatör åt USA
Red. Nationalist.Se 22 februari 2012

Wikileaks påstår att man har dokument som visar att Carl Bildt är informatör för USA. Bildt ska ha utlämnat olaglig diplomatisk information ändå sedan 1973.

Dokumenten utpekar Karl Rove, tidigare chefsrådgivare och vice stabschef åt USA:s förre president George W Bush, som Bildts första kontakt.

– Vi har ingenting att säga om det här. Vi kan inte kommentera dokument som vi inte har sett, säger UD:s presschef Anders Jörle, till Aftonbladet.

Anders Jörle har under dagen varit i kontakt med Carl Bildt.

– Det är samma svar där. Carl Bildt kan inte heller kommentera dokument som han inte sett. Just nu är det bara ett hot om att visa upp dokument och det kan vi inte kommentera.

På sin blogg skriver Carl Bildt i dag:
”I dagens Expressen står det att läsa att organisationen ‘Wikileaks planerar en massiv smutskastningskampanj mot Sverige’.”

Carl Bildt är medlem i den skygga elitsekten Bilderberggruppen.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

Externt:
Wikileaks: ”Carl Bildt är informatör åt USA”
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14412631.ab

Kommentarer till “Wikileaks-dokument visar att Carl Bildt är informatör åt USA"

Peter H. Norrland skriver: Någon förvånad!?
http://www.nationell.nu/2012/02/09/carl-bildt-har-judiskt-pabra-slakt-med-mobeljuden-levin/

Ta det lite lugnt nu. skriver:
Jag tror inte skälet till varför Bildt förråder Sverige, är för att han råkar ha lite judiskt påbrå längre tillbaka i släkten. Det är ganska löjligt att påstå att det skulle bero på det. Bildt är för övrigt av nordisk ras.

Peter H. Norrland skriver:
Jo, nordisk ras ser man ju tydligt på bilden som visas om man följer min länk på föregående inlägg!
Jag vill vänligt men bestämt råda dig att läsa på lite om hur man avslöjar judar bland oss riktiga Germaner (Läs: oss av nordisk ras)!

http://72.52.208.92/~gbpprorg/obama/nytimes_ww2/How_to_Recognize_and_Identify_a_Jew-Part_1.pdf

http://72.52.208.92/~gbpprorg/obama/nytimes_ww2/How_to_Recognize_and_Identify_a_Jew-Part_2.pdf

PS.
Ta det lugnt är inget för mig!
Ta det lite lugnt nu. skriver:
Så du menar att Bild är en förrädare pga av att han delvis har judiskt påbrå längre tillbaka i släkten? Det är det lilla judiska blodet i honom som får honom att vara förrädare?
Kan detsamma sägas om de ca 150.000 halvjudar som stred för Nazityskland enligt denna bok?: http://www.arminius.se/nordengruppen-ett-annat-tyskland.html

De måste också ha varit förrädare hela bunten eftersom de hade judiskt påbrå?
För övrigt vilken ras tillhör judarna menar du?

fri skriver: Avgå ditt jävla svin!

Taxiåkaren skriver: A medium size dog, with a big dog attitude.

redaktionen skriver:
http://www.dn.se/nyheter/sverige/medium-size-dog-with-big-dog-attitude

Odalmannen skriver: Dessa nya uppgifter från Wikileaks väcker onekligen nya angelägna frågor om utrikesminister Carl Bildt verkligen har agerat helt i enlighet med sitt uppdrag som svensk utrikesminister?

Spörsmålen blir desto mer angelägna om man dessutom tar i beaktande att utrikesminister Carl Bildt faktiskt även har deltagit inte mindre än tre gånger i den mäktiga Bilderberggruppens årliga och mycket hemliga intenationella toppmöten utomlands (enligt uppgifter på wikipedia.org).

Inga journalister, varken från Sverige eller från något utländskt land, gavs under tiden de hemliga mötena pågick någon som helst tillåtelse att närvara vid mötena och rapportera eller fotografera mötesdeltagarna, säkerhetsaarangemangen kring mötena var rigorösa och mycket omfattande.

Dessa tre hemliga Bilderberggruppsmöten har utrikesminister Carl Bildt hittils deltagit i: 2006 (8-11 juni på The Brooksstreet Hotel, Kanata, Otawa, Ontario, Kanada), 2008 (5-8 juni på The Westfields Marriot i Chantilly, Virginia, USA) samt 2009 (14-16 maj på Astir Palace Resort i Aten, Grekland).

Vad dessa extremt hemliga förhandlingar med främmande makters allra tyngsta politiker och utländska dignitärer och kungligheter egentligen handlade om och gick ut på väntar fortfarande på att fullt ut redovisas inför svenska folket, någonting som ännu inte har skett öppet. I stället har Carl Bildt valt att inte berätta om Bilderberggruppens hemliga möten.

Om det är så att Carl Bildt i samband med hans deltagande(enligt Wikipedias uppgifter) i den mäktiga Bilderberggruppens topphemliga möten eventuellt har missbrukat sin behörighet att företräda